Τρόποι και Έξοδα Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Για όλη την Ελλάδα :

Οι αποστολές πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τη ταχυμεταφορική Γενική Ταχυδρομική στη διεύθυνση επιθυμίας του πελάτη.Χρόνος παράδοσης άμεσα διαθέσιμων προϊόντων 1-3 εργάσιμες μέρες.Κόστος αποστολής 5€ και δωρεάν για αγορές άνω των 75€.

Παραλαβή από κατάστημα της Courier :

Μπορείτε επίσης να ζητήσετε να παραλάβετε το δέμα σας από το αντίστοιχο κατάστημα Courier της περιοχής σας. Δωρεάν αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα στην επιλογή πληρωμής στην Courier με μετρητά και μέχρι το ποσό των 499,99€.

KΥΠΡΟΣ-ΑΛΒΑΝΙΑ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ-ΤΟΥΡΚIA:

Oι αποστολές γίνονται μέσω Ελληνικού Ταχυδρομείο (ΕΛΤΑ) με συστημένη επιστολή πρώτης προτεραιότητας στη διεύθυνση επιθυμίας του πελάτη.Χρόνος παράδοσης άμεσα διαθέσιμων προϊόντων 4-7 εργάσιμες μέρες.Κόστος αποστολής 10€ και δωρεάν για αγορές άνω των 200€.

ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ:

Οι αποστολές πραγματοποιούνται μέσω Ελληνικού Ταχυδρομείου (ΕΛΤΑ) με συστημένη επιστολή πρώτης προτεραιότητας στη διεύθυνση επιθυμίας του πελάτη.Χρόνος παράδοσης άμεσα διαθέσιμων προϊόντων 5-8 εργάσιμες μέρες.Κόστος αποστολής 15€ και δωρεάν για αγορές άνω των 250€.

ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΚΟΣΜΟΣ(ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ):

Οι αποστολές πραγματοποιούνται μέσω Ελληνικού Ταχυδρομείου (ΕΛΤΑ) με συστημένη επιστολή πρώτης προτεραιότητας στη διεύθυνση επιθυμίας του πελάτη.Χρόνος παράδοσης άμεσα διαθέσιμων προϊόντων 8-13 εργάσιμες μέρες.Κόστος αποστολής 20€ και δωρεάν για αγορές άνω των 400€.

KAΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ:

To κατάστημα δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και ως εκ τούτου, δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Ανωτέρα Βία σημαίνει οποιοδήποτε συμβάν που βρίσκεται εκτός της σφαίρας ελέγχου του καταστήματος όπως δυσμενείς καιρικές συνθήκες,δυσπρόσιτα μέρη που ίσως ενέχουν επιπλέον χρόνο παράδοσης,απεργίες. Εάν τέτοια περιστατικά διαρκέσουν πλέον του ενός μηνός, η σύμβαση μπορεί να καταγγελθεί από οποιονδήποτε συμβαλλόμενο χωρίς αποζημίωση.

ΤΕΛΩΝΙΑΚΟΙ ΔΑΣΜΟΙ :

Το κατάστημα www.antonakis.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν επιπλέον χρεώσεις τελωνιακών δασμών και φόρων που μπορεί να προκύψουν σε αποστολές προϊότων εκτός Ευρωπαϊκού χώρου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο